Maandmenu april
- 3-gangen menu: € 39,50
- 2-gangen menu: € 33,00
Meerprijs kaasplankje € 2,50
U heeft de keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 nagerechten.
Iedere maand een nieuw menu.
Voorgerechten
COURGETTE-PESTOSOEP
basilicum | pittenmix
of
CARPACCIO VAN COEUR DE BOEUF TOMAAT
mozzarella | Harry’s Bar dressing | pittenmix | rode ui | paprika
of
SALADE GANDAHAM
kleine salade | dronken gemarineerde watermeloen in witte port |
granaatappel | gele cherry tomaten | komkommer | frisée |
lollo rosso en bianco | dressing van framboos
Hoofdgerechten
GEGRILDE RIB EYE
uit Zuid-Amerika | groentegarnituur | chimichurri
of
GEBAKKEN EN GEMARINEERDE ZALMFILET
groentegarnituur | beurre blanc van Noilly Prat
of
GEMARINEERDE GROENTESPIES
aubergine | courgette | paprika | krieltjes | champignons | mais | ui | ravigotte dip
Nagerechten
DESSERT DU CHEF
heerlijke zoete verrassing
of
KAASPLANKJE
3 verschillende kazen | stroop | notenmelange | zuurdesem notenkrentenbrood