Maandmenu april

  • 3-gangen menu: € 39,50
  • 2-gangen menu: € 33,00

Meerprijs kaasplankje € 2,50

U heeft de keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 nagerechten.
Iedere maand een nieuw menu.

Voorgerechten

COURGETTE-PESTOSOEP 
basilicum | pittenmix

of

CARPACCIO VAN COEUR DE BOEUF TOMAAT 
mozzarella | Harry’s Bar dressing | pittenmix | rode ui | paprika

of

SALADE GANDAHAM 
kleine salade | dronken gemarineerde watermeloen in witte port |
granaatappel | gele cherry tomaten | komkommer | frisée |
lollo rosso en bianco | dressing van framboos

Hoofdgerechten

GEGRILDE RIB EYE 
uit Zuid-Amerika | groentegarnituur | chimichurri

of

GEBAKKEN EN GEMARINEERDE ZALMFILET 
groentegarnituur | beurre blanc van Noilly Prat

of

GEMARINEERDE GROENTESPIES 
aubergine | courgette | paprika | krieltjes | champignons | mais | ui | ravigotte dip

Nagerechten

DESSERT DU CHEF
heerlijke zoete verrassing

of

KAASPLANKJE 
3 verschillende kazen | stroop | notenmelange | zuurdesem notenkrentenbrood